فریلنسری و فریلنسرینگ دو کلمه ای هستند که امروزه بیشتر درباره آن ها صحبت می شود، زیرا هر کجا صحبت از کسب درآمد به میان می آید ، فریلنسری یکی از راه های اصلی است. در این مقاله ، قصد دارم بهترین سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی در سال 1401 را به شما معرفی کنم تا بتوانید با نگاهی باز ، وارد سایت های فریلنسری شوید.

فریلنسر کیست؟ و فریلنسری چیست؟

فریلنسر کیست؟

فریلنسر به زبان ساده یعنی کسی که متعهد به شرکت یا مجموعه ای نباشد و خودش برای خودش کار کند. فریلنسری به معنای آزادکاری است، یعنی کار برای خود. به کسانی که به صورت فریلنسری کار می کنند ، فریلنسر می گویند.

آمار و رقام ، نشان دهنده محبوبیت فریلنسری است. چون کاری معمولا بدون دردسر است و فریلنسر ها مالیاتی بابت فعالیتشان پرداخت نمی کنند. علاوه بر این ها در آمد خالصشان برای خودشان است و حقوق ثابتی ندارند. یعنی با توجه به پروژه هایی که در ماه می گیرند، در آمد ماهیانه شان مشخص می شود.

و اما 5 دلیل قانع کننده برای فریلنسر شدن:

  • آزادی ، آزادی ، آزادی!!
  • کار کردن در هر شرایط و در هر مکانی!
  • خودتان رئیس خودتان هستید
  • امکان گرفتن پروژه بین المللی!
  • در آمد مناسب

بهترین سایت های فریلنسری ایرانی

از بهترین انتخاب ها میان همه سایت های فریلنسری ، سایت های فریلنسری ایرانی است. چون درآمدی که به دست می آورید به پول تومان است و با یک فارسی زبان طرف هستید. در نتیجه کنار آمدن با شرایط این سایت ها بسیار ساده تر است. در ادامه محبوبترین سایت های فریلنسری ایرانی را بررسی می کنیم.

1- پونیشا (Ponisha)

پونیشا

سایت پونیشا با داشتن حدود 270 هزار فریلنسر و انجام بیش از 60 هزار پروژه موفق جزو محبوبترین سایت های فریلنسری در ایران است. یکی از دلایل اصلی محبوبیت پونیشا ، تعداد زیاد پروژه ها و کارفرما ها در آن است که کمی پونیشا را از سایر رقبا متمایز می کند.

شما می توانید در پونیشا انواع پروژه های تایپ ، برنامه نویسی ،طراحی سایت ، گرافیک ، تولید محتوا و… را پیدا کنید ، سپس درخواست خود را به همراه شرایطتان برای انجام پروژه برای کارفرما ارسال کنید. پونیشا دارای سیستم گفت و گوی حرفه ای میان کارفرما و فریلنسر است و شما می توانید با کافرما به صورت مستقیم در ارتباط باشید.

عضویت در پونیشا رایگان است. اما پس ازعضویت تنها می توانید تا 5 پیشنهاد را رایگان ارسال کنید. سپسباید اکانت خود را برای ارسال پیشنهادات دیگر ، شارژ کنید.

وحید علوی
وحید علویپونیشا
Read More
از پونیشا کمال تشکر و قدردانی رو دارم. چون باعث شد کارم هم از لحاظ کیفیت، هم زمان و هزینه صرفه جویی شد.
بابک
بابککارفرما - پونیشا
Read More
از پونیشا بخاطر ایجاد چنین فضایی تشکر می کنم. من یک پروژه ترجمه در اینجا تعریف کردم و در زمان مناسب با کیفیت خوب انجام شد.
Previous
Next

2- کارلنسر (Karlancer)

سایت کارلنسر یکی از بهترین گزینه ها است که در زمینه های مختلفی فعالیت می کند. از بزرگترین مزیت های سایت کارلنسر ، رایگان بودن ثبت پروژه برای کارفرما و ارسال 10 پیشنهاد رایگان ماهیانه برای فریلنسر ها است. همین باعث شده تا کارلنسر بتواند نظر بسیاری از کارفرما ها و فریلنسر ها را به سوی خود جلب کند.

علاوه بر این کارلنسر دارای سیستم پرداخت امن برای پروژه ها است، بنابراین نگرانی بابت نحوه دریافت مبلغ پروژه ، وجود ندارد.

غلامرضا عزیزی
غلامرضا عزیزیکارفرما - پارسکدرز
Read More
خدمات حرفه ای برای شرکت هایی که مایل به رقابت در فضای پر سرعت اینترنتی شدن کسب و کارها هستند یک نیاز حیاتی است. چالش اساسی ما دسترسی به نیروی کار حرفه ای ، قیمت گذاری شفاف و امکان مقایسه و بررسی بین خدمات متخصصین بود. استفاده از سایت فریلنسری کارلنسر چالش دسترسی به متخصصین و برونسپاری پروژه های تولید محتوا، ترجمه و پشتیبانی فروش و مارکتینگ رو برای مجموعه ما حل کرده.
بابک ایمانی فاضل
بابک ایمانی فاضلکارفرما - پارسکدرز
Read More
با توجه به مشغله کاری بسیار بالا و شرایط کرونا امکان رفتن به نقاط مختلف برای بررسی خدمات گرافیکی و تبلیغاتی افراد و شرکت های مختلف رو نداشتم. با استفاده از فریلنسرهای کارلنسر به راحتی از طریق موبایلم 2 تا پروژه ثبت کردم. افراد خیلی زیاد و با سوابق و نمونه کارهای خوبی به من پیشنهاد همکاری دادن و من از بین اونها بهترین فریلنسرها رو برای پروژه ام انتخاب کردم.
Previous
Next

3- پارسکدرز (Parscoders)

پارسکدرز

و اما پارسکدرز با بیش از 14 سال سابقه و بیش از 111 هزار پروژه موفق ، جزو محبوبترین سایت های ایرانی برای فریلنسر ها است. درپارسکدرز هم می توانید انواع پروژه ها در دسته بندی های مختلف ، مثل تایپ ، گرافیک ، برنامه نویسی و… پیدا کنید.

پارس کدرز علاوه بر سهولت در استفاده تنها کارمزد 8 تا 10 درصد را برای خود بر می دارد و همین باعث شده تا کاربران راضی بسیاری را داشته باشد.

سعید
سعیدکارفرما - پارسکدرز
Read More
قابلیت هایی چون ضمانت تخصص، بسته بودن قیمت پیشنهادات، امکان داوری، پشتیبانی عالی، امتیاز پروژه، راحتی کار با سیستم برای مجری و کارفرما، سابقه و قدمت سایت به مجری و کارفرما این امکان را می دهد که با اعتماد کامل نسبت به انجام پروژه های خود در زمینه های مختلف اقدام کرده و به نتیجه دلخواه خود برسند
سعید
سعیدکارفرما - پارسکدرز
Read More
پشتیبانی عالی، مدیر دلسوز و صبور، احترام متقابل به خریدار و مجری، امنیت و اعتماد متقابل در فضای کار آنلاین، ایجاد رزومه کاری برای ارتقای مجری در عرصه بازار کار، جملگی در سایت پارسکدرز خلاصه شده اند. این سایت باعث شد تا من به عنوان مجری سایت در عرصه ترجمه دارای رزومه کاری مناسب باشم . واقعا فعالیت در این سایت را به تمام افراد علاقمند به فعالیت در بازار کار آنلاین توصیه می نمایم.
Previous
Next

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

قطعا شما هم به دنبال گرفتن پروژه های خارجی با درآمد دلاری هستید. در ادامه بهترین سایت های فریلنسری خارجی در سال 2022 را به شما معرفی می کنم.

1- سایت فریلنسر (Freelancer)

سایت فریلنسر

می توان سایت فریلنسر را بعنوان محبوبترین و کارآمد ترین سایت فریلنسری خارجی معرفی کرد. این سایت یکی از باتجربه ترین و بهترین سایت های فریلنسری جهان با بیش از 5 میلیون فریلنسر است.

درسایت freelancer.com می توانید انواع پروژه ها از تایپ و ترجمه گرفته تا طراحی سایت و برنامه نویسی را پیدا کنید. بعد از انجام پروژه فریلنسر 90 درصد مبلغ پروژه را دریافت می کند و 10 درصد از مبلغ پروژه بعنوان کارمزد ، سهم سایت freelancer می شود.

2- تاپ تال (Toptal)

toptal

سایت تاپتال ادعایی در خصوص پایگاه داده بزرگ کاربران ندارد! ادعای این سایت ، گردآوری بهترین متخصصین فریلنسر جهان است. یکی از گزینه های اصلی که شرکت های بزرگ جهان برای استخدام متخصصین از آن استفاده می کنند سایت تاپتال است.

سایت تاپتال از یک غربالگری حرفه ای برای انتخاب متخصصین استفاده می کند تا مطمئن باشد بهترین فریلنسر ها استخدام می شوند. همین موضوع یک مانع بزرگ برای تبدیل شدن به یک فریلنسر در این سایت است.

3- آپ ورک (Upwork)

Upwork

سایت Upwork یکی از آشناترین وبسایت های فریلنسری است. این سایت تمرکز بیشتری بر حوضه های نرم افزار و بازاریابی دارد. اگر شما هم کارشناس نرم افزار یا بازاریابی هستید ، بد نیست سری به این سایت بزنید. 

سایت Upwork ابتدا فریلنسر ها را تایید و بررسی می کند تا مطمئن شود ازلحاظ قانونی مشکلی ندارند. به لطف قابلیت ارسال پیام های متنی و ویدیویی در این پلتفرم ، کارفرما و فریلنسر می توانند در مدت کمتری به نتیجه دلخواه خود برسند.

چگونه شانس استخدام شدن را افزایش دهیم؟

قطعا برای هر پروژه مناسب ، چندین پیشنهاد توسط فریلنسر های مختلف ارسال می شود. اما سوال اساسی این است که چگونه شانس استخدام شدن را افزایش دهیم؟

در پاسخ باید بگوییم که افزایش احتمال استخدام شما به چند عامل کلیدی بستگی دارد:

  • متن پیشنهادی که می نویسید (سعی کنید در ساده ترین حالت ممکن توانایی های خودتان و اینکه چطور می توانید به کارفرما کمک کنید را شرح دهید)
  • مبلغ پیشنهادی (همیشه قیمتی به صرفه و مناسب پیشنهاد کنید)
  • زمان پیشنهادی انجام پروژه (زمان پیشنهادی انجام پروژه را با کمترین زمان ممکن هماهنگ کنید)
  • رزومه (همیشه رزومه ای قوی و حرفه ای ای داشته باشید)
  • مهارت (قطعا هرچه مهارت بیشتری داشته باشید ، شانس استخدام شما بیشتر می شود. توصیه من به  شما ، یادگیری از منبعی مناسب است. شما می توانید در آکادمی سرزمین سایت استاندارد ترین آموزش های طراحی وب را مشاهده کنید. پیشنهاد من به شما آموزش رایگان طراحی سایت یعنی دوره سلطان وردپرس است)